BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
De Teyding zoekt een aantal redacteuren (vrijwilligerswerk) Afdrukken E-mail
Als redacteur selecteer, maak en bewerk je artikelen voor De Teyding. Dit gebeurt aan de hand van persberichten, publicaties, gemeenteberichten, tips, etc. Waar nodig neem je contact op om vragen te stellen. Je maakt een goed leesbaar artikel dat de eindredactie op de site plaatst.

Afhankelijk van de hoeveelheid tijd die je beschikbaar hebt en je interesse kunnen we bepalen welke onderwerpen je aanpakt. Je kunt het redactiewerk grotendeels thuis uitvoeren op tijdstippen die jou uitkomen.

Wat zijn de voordelen?
  • Je artikelen worden door een groot publiek gelezen, je kunt bovendien precies zien hoe veel bezoekers jouw bijdrage lezen.
  • Je zit bovenop het lokale nieuws en legt contact met veel mensen.
  • De tijdsbesteding is flexibel, je kunt zelf bepalen hoe veel tijd je besteedt. Vanaf enkele uren per week lever je al een hele nuttige bijdrage.
Wat vragen wij?
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Een ‘journalistieke instelling’: kunnen selecteren wat echt nieuws is, objectief werken op basis van feiten en het nieuws snel bewerken om op De Teyding te plaatsen.
  • Enthousiasme voor de mogelijkheden van Internet voor de lokale nieuwsvoorziening.
  • Uiteraard heb je een computer met breedband internetaansluiting en woon je in Teylingen.
Contact opnemen
Als je interesse hebt in vrijwilligerswerk, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Mail hiervoor naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

De Teyding (www.deteyding.nl) is een lokale nieuwssite voor de gemeente Teylingen. Op de site staat iedere dag het laatste nieuws, veel foto’s en een agenda met activiteiten in Teylingen. De site wordt gemaakt door vrijwilligers van Stichting De Teyding.
 

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs